Termeni si conditii

Termeni si Conditii pentru utilizarea site-ului www.primaria.duv.ro

TERMENI SI CONDITII

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 12 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

 

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.primaria.duv.ro

Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve.

 

Termenii si Conditiile.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati

Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este gratuit.

Garantii si limitari

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie.

www.primaria.duv.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si materialele oferite, inclusiv dar fara limitare functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe site.

www.primaria.duv.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

www.primaria.duv.ro isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

www.primaria.duv.ro nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.

www.primaria.duv.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila aUtilizatorilor.

www.primaria.duv.ro nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

 

Obligatiile www.primaria.duv.ro

www.primaria.duv.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul www.primaria.duv.ro, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. www.primaria.duv.ro si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:

a. serviciul va fi neintrerupt sau fara erori

b. eventualele defecte vor fi corectate

c. serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

In nici o circumstanta www.primaria.duv.ro nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din/sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

 

Utilizare Improprie si Raspunderi

1. Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:

a. nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/sau prin intermediul acestui site web;

b. nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul www.primaria.duv.ro pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;

c. nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

2. Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze www.primaria.duv.ro in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului www.primaria.duv.ro de catre utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata).

 

Termeni si Conditii Securitate

1. Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi www.primaria.duv.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe careUtilizatorul o primeste sau o trimite folosind site-ul va fi permanent in siguranta.

 

Conexiunea la alte Retele sau Terte Parti

1. Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii posibil utile, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca www.primaria.duv.ro nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

2. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre www.primaria.duv.ro a materialului disponibil pe/sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

3. www.primaria.duv.ro nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte a Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, www.primaria.duv.ro nu este responsabila pentru respectarea de catre client a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

 

Informatii personale

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca www.primaria.duv.ro are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre utilizator, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

a. pentru utilizarea acestor date de catre www.primaria.duv.ro in scopuri de vanzari si marketing;

b. in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

c. www.primaria.duv.ro poate oferi informatia colectata de la utilizator si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia www.primaria.duv.ro, ar putea prezenta interes pentru utilizator;

 

Generalitati

1. Modificari ale acestor Termeni si Conditii – www.primaria.duv.ro poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la www.primaria.duv.ro sectiunea Termeni si Conditiidin subsolul paginii. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor.

2. Forta Majora – www.primaria.duv.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care www.primaria.duv.ro nu este responsabila.

3. Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catrewww.primaria.duv.ro. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. www.primaria.duv.ro nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

4. Confidentialitate – www.primaria.duv.ro nu garanteaza ca utilizarea de catre Utilizator a acestui site va fi confidentiala. www.primaria.duv.ro nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorulsau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.

 

Utilizatorul accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii.

Utilizarea Serviciului de catre Utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *